BloggNyheter

Bilder från Bokmässan

Årets bokmässa i Göteborg var kort och intensiv för mig men jag hann med en signering tillsammans med Arie D och boken som vi har samskapat – han som författare och jag som illustratör. Samt en intervju i samma monter om bildskapande och hur jag tänker för att inte falla i klichéer när det gäller att gestalta barn- och ungdomsböcker. Fantastiska Eva Rosengren på Belletrist Publishing ordnade med allt! Roligt var det också att dela monter med mina vänner Amanda Kallin och Tina Mannegren som skrivit boken Gå vidare är silver – Älta är guld! Trollkarlens arvinge hittade man som vanligt hos Science Fiction Bokhandeln som lagt fram boken på bästa tänkbara plats bland utvald litteratur!

Dessutom träffade jag Skrivarpoddsexpert-gänget i Skrivarpoddens grupp och vi lunchade och planerade det nya året med Sveriges främsta författarpoddare Kerstin Önnebo!

Utöver allt detta så träffade jag många vänner och författarkollegor men mobilkameran var inte alltid lika närvarande ? KRAM på er! / Ida