Blogg

God Jul och Gott Nytt År!

2020 har tagit slut! Får vi kanske pusta ut? Och se framåt när 2021 tar vid!

Vad händer med skrivandet?
Jo, nog händer det lite saker: just nu åker mitt manus #häxanslärling runt hos bokförlag.

Och jag skriver på lite andra saker – bland annat på ett lite hemligt musikteaterprojekt… Men också på två egna romanmanus som fått ligga och vänta tills nu: Ett för lite yngre med illustrationer och ett för lite mognare läsare 

Åtta av mina illustrationer går från och med i höstas att köpa som posters hos www.dinvaggdekor.se

Och under 2020 började jag göra korta guidefilmer om djur i folktro och mytologi som finns att se på Göteborgs Naturhistoriska Museum och snart även på Kunskapskanalen.

För exakt ett år sedan satt vi med andan i halsen och bubbel i glaset och väntade på min brorsdotters födelse! Ett år har gått och även om det har varit anspänt och eländigt så har också väldigt mycket bra hänt! 

Gott Nytt År!!