BloggNyheter

Eventet på SF-bokhandeln blev lyckat!

”Jag var lite trött och satte mig i soffan för att börja läsa på Trollkarlens arvinge. Jag lämnade inte soffan förrän boken var utläst…” – Josefin Westborg

Sån fin feedback fick jag från en av mina första läsare! Att boken ska hålla fast läsaren hela tiden har varit mitt drömscenario.

Det var också jättekul att så många spontanköpte boken av ren nyfikenhet när jag signerade på Science Fiction Bokhandeln i Göteborg! Jag blev överväldigad av alla glada miner och trevliga människor som nyfiket kände på boken och frågade saker – och sedan gick därifrån med ett ex! Då känner man sig helt klart nöjd! 🙂

Flera kickstarterbackare kom förbi och hämtade sina ex också och det var jättekul att få ett ansikte till många av er! Ni är ju, som sagt, en del av den här berättelsen! Ni är en del av Trollkarlens arvinge 🙂

Så stort tack igen allesammans! / Ida

Min bror tog några foton i början av eventet, så de bjuder jag på. Så här fullt upp var det hela timmen som jag stod där!! :))