BloggNyheter

Nya recensioner!

Publicerad

Nu i sommar har det kommit många fina nya recensioner av Trollkarlens arvinge!! Det är så roligt att se att boken får så höga betyg som 4-5 av 5 stjärnor! Det är ”mind-blowing” att läsare har lika roligt när de läser boken som jag hade när jag skrev den! Det bådar gott nu när jag sitter och skriver på uppföljaren 🙂

Den som vill kan läsa recensionerna och få uppdateringar direkt på Instagram. Nedan har jag klippt ut några att läsa direkt här på hemsidan:

 

@sannareads: ”Review in Swedish and English ❤
? Trollkarlens Arvinge av @idaohnell tar en till en ny värld då syskonen Stella och Jacob tas till sin pappas slott för att skyddas. Mörker, kärlek, krig och magi är huvudämnena i boken.
? Sen Zenithar syskonen var barn har dem bott hos sin moster Aldis efter mammans död och pappans försvinnande. Varför vill Joso helt plötsligt att barnen ska flytta hem till honom och varför kallar de nya klasskamraterna Stella ”trollkarlens dotter”?
? Trollkarlens Arvinge är underbar och magisk på alla sätt och vis. Villi Sasser, Sabbana, Alexi och Aldis är bara några av de karaktärer vi får lära känna och jag måste ärligt talat erkänna att jag hoppas vi får se mer av Sanqual i nästa bok. Något säger mig att han kan bli en komplex men modig karaktär.
? Jag hoppas innerligt att boken kommer bli översatt till Engelska i framtiden. Fler borde få läsa om Trollkarlens Arvinge. Jag måste även säga att omslaget är helt fantastiskt fint och unikt.
⭐ Utan tvekan får ”Trollkarlens Arvinge” av Ida Öhnell 5/5 stjärnor!
? Hur ska jag kunna vänta på nästa bok? ?
———————?? ENGLISH ??————————
? ”Trollkarlens Arvinge” (The Wizard’s Descendant) takes you to a new world when the siblings Stella and Jacob is brought to their father’s castle. Darkness, war, love and magic is some of the biggest topics of the book.
? “Trollkarlens Arvinge”gets 5/5 stars, without any doubt!”

 

@bibliofilan: ”Mitt 15 åriga jag hade blivit helt uppslukad och förtrollad av den här boken! Det är precis en sådan bok som jag hade älskat när jag var i högstadieålder.
Som vuxen har jag inte lika lätt att falla för böcker men den här boken är riktigt, riktigt bra! Den är spännande från första sidorna och den håller mitt intresse hela boken igenom! Det känns fartfyllt och nytänkande och jag hoppas på en fortsättning snart.
Sist men inte minst så är ju omslaget helt fantastiskt snyggt!
❤❤❤❤,♡ av 5 hjärtan”

 

@bookishlyfalling: ”Boken var så otroligt bra! Jag hade älskat att läsa denna boken när jag började läsa böcker” på riktigt”, då fantasy på svenska var min absoluta favorit genre. Tyckte mycket om den idag ändå, men skulle säga att den passar utmärkt för både yngre och äldre att läsa?
Karaktärerna och världen de lever i är så lätta att förstå, super bra skrivet av författaren.
Trollkarlens arvinge är en riktigt spännande bok som är svår att lägga ifrån sig! ☀☀☀☀/5″

 

@en_annan_bokvarld: ”Vill börja med att säga att omslaget är fantastiskt, verkligen jättevackert!
Tyckte att boken va lite småseg i starten, men när det väl kom igång så blev det ett bra tempo med många spännande toppar. Vissa saker tog jag för givna, medan andra överraskade mig. Är väldigt nyfiken på vart denna värld är placerad, samtidigt som att det gör berättelsen mer ”verklig” när man inte vet.
Om jag har förstått det hela rätt så är detta första delen i en serie och med en så spännande berättelse och ett sådant slut ser jag verkligen fram emot att läsa fortsättningen. (????/5)”