BloggNyheter

Trollkarlens arvinge till tryckeriet!

Trollkarlens arvinge ska efter flera veckors arbete med layout och inlaga tryckas. Boken kommer förhoppningsvis att landa hos mig om en månad och sedan kommer jag att distribuera böckerna till alla er som har backat boken på kickstarter och förbeställt den där.

Alla ni andra kan redan nu förköpa boken här i min webbutik och i september kan du köpa boken direkt av mig genom min webbutik. Om du vill ha boken signerad så är detta valet för dig!

Bokens release kommer i september och efter releasen kommer den att finnas på Science Fiction Bokhandeln i Göteborg, Stockholm och Malmö, på Adlibris och på andra utvalda bokhandlar och webbutiker, allt efter hand.

Jag hoppas att ni har en trevlig sommar!

Bästa Hälsningar / Ida

[product id=”1381″]