BloggNyheter

Bloggare uppmärksammar Trollkarlen!

Det är verkligen roligt att se att många läser min bok Trollkarlens arvinge och det är så mycket som händer hela tiden! Bilden ovan är bokens första fanart: Stella Zenithar, min huvudkaraktär, målad av Helene Rydén! Ni kan följa Helenes fantastiskt fina instagram på @heleneryden

Trollkarlens arvinge har även börjat bli recenserad av bloggare där ute! Vilket är jättekul 🙂 Så jag tänkte dela med mig lite av vad de har skrivit om boken:

Här är Saras recension på bloggen Beas Bokhylla:

”Svensk fantasy är alltid något som gör mig nyfiken. Ida Öhnells bok Trollkarlens arvinge var inget undantag. Med en underbar framsida och en lovande baksidetext, lockade den verkligen till läsning.
I Trollkarlens arvinge får vi möta 17-åriga Stella. Hon bor i en typisk småstad med sin moster och sin lillebror Jacob. Hennes mamma är död och sin pappa vet hon ingenting om. Men så kommer ett brev. Deras pappa vill att Stella och Jacob ska komma och bo hos honom. Det blir starten på ett magiskt äventyr på en plats där deras far är den store trollkarlen …
Trollkarlens arvinge är ett fängslande äventyr som går lätt att läsa och som framförallt aldrig blir långtråkigt. Efter att Stella och Jacob hamnat hos sin pappa avlöser händelserna varandra i ett högt tempo. När boken väl var slut önskade jag att jag hade haft en fortsättning i hyllan. Jag gillar världen som Ida har byggt upp och älskar miljöbeskrivningarna. Borgen, alla rum och gamla föremål – det kändes nästan som att titta på en film.
 
Det här är en bok jag varmt kan rekommendera vidare om man gillar fantasy, trollkarlar och spänning. Trollkarlens arvinge är magisk och mysig läsning för både unga och gamla…”
 A
Även Emma, på Emmas Krypin, har läst och recenserat:
 A
”Ni vet den där känslan när man har läst ut en bok och känner sig helt känslomässigt utmattad, fast man själv inte har rört sig men är så inne i karaktärerna, den har jag just nu när jag skriver! Jag vill ha mer av denna mörka mysiga magiska värld. Ida har skapat en underbar roman. Vissa delar lyckades jag gissa mig till innan de avslöjades men när jag stängde ihop pärmarna var det många frågor som fortfarande cirkulerade innanför pannbenet. Det finns ju fördelar med att läsa en bok precis när den kommer ut, man vill vara först, samtidigt som det finns en nackdel för fortsättningen finns inte än, Bookhangover! Sammanlagt får boken 4 av 5.”
 A
Jennies Boklista gör korta och koncisa recensioner: ”Spännande, fängslande & snyggt skriven! 4 av 5”
 A
A
Vill du också recensera boken? Mejla mig så kanske just du får ett gratisexemplar av Trollkarlens arvinge!
 A
A
Köp boken direkt från webshopen:
[product id=”1461″]