BloggNyheter

Påsk, vår och Gothcon

Jag hoppas att ni har haft en härlig Påsk!

Själv spenderade jag början av Påsken på Gothcon i Göteborg, ett stort flerdagarsevent för alla som älskar brädspel! Jag var där för att prata om min bok Trollkarlens arvinge och gav besökarna det första kapitlet att provläsa. Det var härlig att se hur många sken upp och jag fick både många bra tips på crowdfunding och nya vänner.

Efter detta gömde jag mig på landet och letade blåsippor och tussilago samt betraktade hur isen på sjön sakta smälte bort. Det var ett härligt vårväder med solsken och medan jag hjälpte min pappa med att laga hönsgården så sprang hönorna och kalkonerna omkring överallt och bara roade sig.

Nu är jag tillbaka i stan och full av ny kraft och inspiration till mina böcker och illustrationer!

Cheers/ Ida

 

Ida Ö

En liten bild på mig från Gothcon. 

 

[product id=”544″]